Hemstädning i Västerås

Välkommen till Master Städ!

Välkommen till ett friskare och trivsammare liv i rena rum och lokaler! Master Städ är ett städföretag beläget i Västerås med många års erfarenhet av allt som har med städning att göra. Privata hem, kontorslokaler, trappor och vid flytt; vi gör allt inom städning i området runt Västerås. Är det dags att tvätta fönstren? Att storstäda i samband med flytten eller renoveringen? Att göra en allergistädning? Vi erbjuder professionell städning till mycket bra priser för både företag och privatpersoner. På vår kontaktsida hittar du vårt telefonnummer, email och ett kontaktformulär som gör det lätt för dig att kontakta oss för att höra mer om våra tjänster, ställa frågor och få offerter.

Hemstädning

Oavsett om du bor stort eller litet ser vi till att ditt hem blir så rent och fräscht som det bara kan bli. Tiden är värdefull och du har säkert mycket bättre saker att göra än att städa, eller kanske du vill att vi kommer en eller ett par gånger i månaden för att göra en rejäl storstädning? Hygien i hemmet är viktigt för din och dina barns, husdjurs och vänners hälsa och vi rengör grundligt och ordentligt. Vi kan också göra särskilda allergistädningar vid behov.

Flyttstädning och byggstädning

Dags att flytta? Då kan en rejäl flyttstädning behövas! Vi rengör från topp till botten: fönster, balkonger, golv, väggar, skåp och element. Ingenting lämnas åt slumpen och vi har stor erfarenhet i vad som krävs för en flyttstädning. Medan du koncentrerar dig på själva flytten och den nya inredningen gör vi grovjobbet och ser till att allt blir skinande rent. Vi kan också göra hemmet snyggt och rent efter en renovering som alltid innebär fläckar, damm och skräp.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Master Städ lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Hemstädning i Västerås

Kontorsstädning

Ett fräscht kontor betyder så mycket mer än bara fläckfria ytor. Det innebär att det blir behagligare och mer inspirerande att befinna sig där och påverkar allas produktivitet. Med en regelbunden företagsstädning värnar du om dina anställdas hälsa, gör lokalerna trevligare för kunder och klienter och skyddar alla maskiner från slitage.

Våra tjänster

Hemstädning  - Master Städ

Hemstädning

LÄS MER
Flyttstädning  - Master Städ

Flyttstädning

LÄS MER
Kontorsstädning  - Master Städ

Kontorsstädning

LÄS MER
Trappstädning - Master Städ

Trappstädning

LÄS MER

Låter våra tjänster intressanta? Vill du läsa mer?

Läs mer här

Trappstädning

Rena trappor håller dem säkra och fräscha för alla som bor eller arbetar i ett hus. För dig som äger fastigheten eller är ansvarig för bostadsrättsföreningen är det viktigt att trapporna alltid är i toppskick. Det gör det inte trevligare för alla som vistas i huset utan ger dessutom ett gott intryck på besökare.

Specialstädning

Om du har specifika behov eller vill ha en ordentlig städning efter ett visst evenemang, exempelvis en fest eller en konferens, är det bara att höra av dig till oss. Vi har lång och gedigen erfarenhet av alla typer av städningsuppdrag och ser fram emot att lyssna på dina önskemål.

Kontakt du kan nå oss på:

Telefon:

076 216 16 55
076 925 68 15

Mail:

masterstad@hotmail.com
ola.masterstad@outlook.com.